Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: Телевизия 7/8Много ниско падна този страхлив човек, много

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: Телевизия 7/8Много ниско падна този страхлив човек, много
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Този просташки начин от страна на властта, нищо друго не може да роди, освен съпротива

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: Телевизия 7/8

Много ниско падна този нерешителен човек, доста ниско. По времето на Виденов имаше обществен сегмент, равнището на $, банките. Сега става въпрос извънредно за ценностен митинг. И до момента опитвахме с положително, общо взето. След стъпка, след стъпка, след стъпка, те явно желаят да преминем границата, съобщи Арман Бабикян пред Слави в Телевизия 7/8.

Днес сутринта са засекли, че си приказвам с Канна Рачева, до момента в който ми прибират документите и ме качват в буса. Дърпали са и нея, и не са я пускали в Министерски съвет да влезе, а тя е на работа, тя е публицист. Същото е, това е мислене - биеш жителите, трошиш техника на публицистите, на Поли, на останалите. Те къде си мислят, че се намират, или си фантазират, че ще арестуват всички, че някой от нас ще се уплаши и няма да излезе на митинг. Голяма неточност, доста огромна неточност, в никакъв случай сходно нещо няма да стане, сподели още Бабикян.

Колко нелепости направиха от началото на митингите. Арестуваха камиона, който е с озвучаването, биха студенти зад колоните на Министерски съвет. Тези хора не се отхвърлят и за какво си фантазират, че някой ще се наведе, и ще си тръгне. Този дебелашки метод от страна на властта, нищо друго не може да роди, с изключение на опозиция. Да, опозиция ще има. И тя ще става все по-лоша, и по-лоша за тях. Срамът ще е от ден на ден и повече, в историята ще написа ужасни неща за тези лица, добави Арман Бабикян.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР